Botë

Trump përpiqet ta fajësojë Fauccin për “gabimet” me koronavirusin

Trump përpiqet ta fajësojë Fauccin për “gabimet” me koronavirusin

Presidenti i SHBA-së Donald Trump gjatë një interviste me rrjetin Fox News është përpjekur ta fajësojë Dr Anthoni Fauccin, i cili është drejtori i Qendrës Kombëtare për Alergji dhe Sëmundje Infektive, për gjendjen e rëndë me koronavirus në SHBA, duke thënë se “është njeri i mirë, por ka bërë shumë gabime”.

Trump vetë i shpërfilli këshillat dhe shtyu për rihapjen e sa më të shpejtë të shtetit, shkruan The Independent.