Botë

Në Mal të Zi, dy viktima e 87 raste të reja me COVID-19 dhe kufijtë me fqinjët të mbyllur

Në Mal të Zi, dy viktima e 87 raste të reja me COVID-19 dhe kufijtë me fqinjët të mbyllur

Autoritetet e shëndetësisë në Mal të Zi njoftuan se brenda 24 orëve të fundit ka arritur numri më i lartë i të infektuarve me COVID-19, që nga fillimi i pandemisë, në 87 raste të reja dhe dy persona që humbën jetën.

Rastet e fundit çuan në 816 numrin e përgjithshëm të të infektuarve, kurse nga 14 qershori nga COVID-19 vdiqën 14 persona.