Botë

Harruan Covid-19 dhe festuan 4 Korrikun “të ngjeshur”, rezultojnë të infektuar 1 javë më pas

Harruan Covid-19 dhe festuan 4 Korrikun “të ngjeshur”, rezultojnë të infektuar 1 javë më pas

Me qindra amerikanë festuan fundjavën 4 Korrikut në liqenin e Michigan-it. Tashmë disa prej tyre kanë Covid-19. Kjo ka bërë që zyrtarët e shëndetit të paralajmërojnë të tjerët që morën pjesë në festë se mund të jenë gjithashtu të infektuar.

Departamenti i Shëndetit në Michigan-Northwest njoftoi se zyrtarë të tjerë shëndetësorë në shtet raportuan se disa qytetarë kanë rezultuar pozitivë “pasi morën pjesë në festën e organizuar në liqen për Ditën e Pavarësisë, njoftoi departamenti të premten.