Botë

Spanja fut në karantinë një vend të njohur kampingu, pas rasteve pozitive me COVID-19

Spanja fut në karantinë një vend të njohur kampingu, pas rasteve pozitive me COVID-19

Një vend kampingu në plazh në Spanjë, që është destinacion i njohur turistik, është izoluar ku 250 turistëve i është ndaluar të largohen, pasi dy nga pushuesit kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, njofton “Daily Mail”.

Destinacioni i kampingut “Talai Mendi”, në Zarautz, në bregdetin bask, menjëherë është mbyllur pasi është konfirmuar rasti i parë me COVID-19. Një person i dytë më pas ka rezultuar pozitiv dhe tash 250 turistët, kryesisht të rinj, përfshirë edhe fëmijë, kanë mbetur të ngujuar.