Botë

Egjipti i thotë Muskut: Piramidat nuk u ndërtuan nga jashtëtokësorët

Egjipti i thotë Muskut: Piramidat nuk u ndërtuan nga jashtëtokësorët
Foto: Reuters/ Ilustrim

Egjipti e ka ftuar miliarderin Elon Musk që ta vizitojë këtë shtet dhe të bindet vetë se piramidat nuk ishin ndërtuar nga jashtëtokësorët.

Shefi i “SpaceX” kishte shkruar në “Twitter” atë që dukej të ishte mbështetje për konspiracionistët, që thonë se jashtëtokësorët kishin qenë të përfshirë në këtë përpjekje kolosale të ndërtimit.