Botë

Vdes fituesi i Çmimit Nobel për Paqe, John Hume

Vdes fituesi i Çmimit Nobel për Paqe, John Hume

Ka vdekur në moshën 83-vjeçare fituesi i Çmimit Nobel për Paqe dhe ish-lideri i SDLP-së, John Hume, njofton BBC.

Hume ka vdekur në orët e hershme të së hënës në shtëpinë e kujdesit “Owen Mor” në Londonderry.