Botë

Vala e re e pandemisë në Spanjë po i prek të rinjtë dhe moshën e mesme

Vala e re e pandemisë në Spanjë po i prek të rinjtë dhe moshën e mesme
 

Qeveria e Spanjës i dha fund mbylljes prej tre muajve të shtetit, masë që u vendos për të ndalur përhapjen e madhe të COVID-19 ku vdiqën së paku 28.400 persona.

Në qershor, për të nisur ekonominë e rrënuar, qytetarët e këtij shteti u këshilluan të vazhdojnë jetën e tyre në mënyrë shumë të kujdesshme, duke mbajtur maskat, larë duart dhe duke mbajtur distancën fizike.