Botë

Trumpi kritikon këshilltaren që tha se pandemia është përhapur shumë

Trumpi kritikon këshilltaren që tha se pandemia është përhapur shumë
Foto: AP

Presidenti Trump kritikoi dr, Deborah Brix në një postim në Twitter të hënën, pasi që ajo paralajmëroi se pandemia në SHBA është “jashtëzakonisht e përhapur”.

Gjersa Trump dhe zyrtarët tjerë të lartë të Shtëpisë së Bardhë kanë kritikuar publikisht Dr. Anthony Faucin, i cili është eksperti kryesor i sëmundjeve infektive në këtë shtet, për herë të parë u sulmua edhe Birx, koordinatorja e grupit punues për pandeminë në Shtëpinë e Bardhë, e cila tërhoqi mllefin e Trumpit publikisht, duke thënë se pandemia është shumë e përhapur.