Botë

Gjashtë të vdekur e 88 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Gjashtë të vdekur e 88 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut
 

Gjashtë persona kanë vdekur në Maqedoni të Veriut në 24 orët e fundit si pasojë e COVID-19, ndërsa janë regjistruar edhe 88 raste të reja.

Dy të vdekur janë nga Shkupi, një nga Kumanova, një nga Gostivari, një nga Tetova dhe një nga Shtipi.