Botë

Lufta për shpëtimin e qindra të ngujuarve në rrënoja

Lufta për shpëtimin e qindra të ngujuarve në rrënoja
Foto: AP

Ekipet e shpëtimit në Liban janë në kërkim të qindra njerëzve që janë ngujuar pas një shpërthimi të madh në hapësirën e portit të kryeqytetit Bejrut të martën.

Shpërthimi ka shkaktuar vdekjen e së paku 138 njerëzve dhe lëndimin e më shumë se 4.000 të tjerëve. I gjithë qyteti ishte dridhur nga eksplodimi. Tym në formë të kërpudhës është parë duke u shpërndarë mbi hapësirën e portit.