Botë

Kina po i bën nga 4.84 milionë testime për COVID-19 çdo ditë

Kina po i bën nga 4.84 milionë testime për COVID-19 çdo ditë

Kina ka regjistruar 37 raste të reja me COVID-19 me simptome dhe 20 raste të reja pa simptoma, është njoftuar nga Komisioni Nacional i Shëndetësisë, transmeton CNN.

Nuk është raportuar për ndonjë të vdekur.