Botë

Libanezja rrëfen tmerrin e shpërthimit gjatë fotosesionit të martesës

Libanezja rrëfen tmerrin e shpërthimit gjatë fotosesionit të martesës

Israa Seblani ishte duke pozuar për fotosesionin e martesës së saj jo shumë larg portit të Bejrutit në Liban, në momentin kur ndodhi një shpërthim masiv të martën e që la të vdekur së paku 137 persona e më shumë se 5000 të lënduar.

Kamera që po xhironte momentet e gëzimit të Seblanit për një çast u shkund fuqishëm dhe nga pamja e nuses gjithçka u kthye në pluhur.