Botë

Serbia tenton të përmirësojë marrëdhëniet me Azerbajxhanin, pasi i shiti armë Armenisë

Serbia tenton të përmirësojë marrëdhëniet me Azerbajxhanin, pasi i shiti armë Armenisë

Serbia po përpiqet të përmirësojë marrëdhëniet me Azerbajxhanin, pasi Beogradi i kishte shitur armë rivalit të saj, Armenisë.

Shitja e armëve është çështje e ndjeshme pasi që konflikti afatgjatë në mes Azerbajxhanit dhe Armenisë së fundmi shpërtheu në përleshje të armatosura, shkruan Al Jazeera.