Botë

Libani para krizës humanitare

Libani para krizës humanitare

Organizatat e Kombeve të Bashkuara janë shqetësuar me dëmin që i është bërë portit të Bejrutit, më të madhit në shtet.

Këto organizata ka deklaruar se shkatërrimi i portit mund të kufizojë furnizimin me ushqim dhe çmimet do të jenë të papërballueshme për shumicën e popullatës.