Botë

Protesta në Brazil, afër 100 mijë të vdekur nga virusi

Protesta në Brazil, afër 100 mijë të vdekur nga virusi
Foto: AP

Punëtorët shëndetësorë dhe anëtarët e sindikatës së tregtisë në Brazil kanë protestuar kundër mënyrës së qeverisë për menaxhimin e pandemisë.

Shteti brazilian i është afruar shifrës prej 100 mijë të vdekurve nga koronavirusi, transmeton KOHA.