Botë

Tri shtete duan të ndikojnë në zgjedhjet amerikane

Tri shtete duan të ndikojnë në zgjedhjet amerikane

Kina, Rusia dhe Irani janë në mesin e shteteve që duan të ndikojnë në zgjedhjet presidenciale të Shteteve të Bashkuara që mbahen në muajin nëntor.

Drejtori i kundërzbulimeve amerikane ka bërë të ditur se shtetet e huaja po përdorin masat e ndikimit për votimet amerikane.