Botë

Pas pesë muajve pakistanezët hapin restorantet

Pas pesë muajve pakistanezët hapin restorantet
Foto: Sohail Shahzad/EPA

Pakistanezët u dyndën në palestra, salone dhe restorante për herë të parë pas pesë muajve, pasi ishin të mbyllur për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, raporton Reuters.

Pakistani ka regjistruar më shumë se 280 mijë raste me COVID-19 dhe afër 6100 viktima, por që nga qershori ka pasuar rënie, kur kishte shënuar 7 mijë të prekur e 118 viktima në vetëm një ditë, transmeton KOHA.