Botë

Demokratët të kënaqur me përzgjedhjen e Harrisit, Trumpi i adreson sulme

Demokratët të kënaqur me përzgjedhjen e Harrisit, Trumpi i adreson sulme

Demokratët nga të gjitha anët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës janë bashkuar prapa vendimit të Joe Bidenit për ta caktuar senatoren e Kalifornisë Kamala Harris si kandidate për postin e zëvendëspresidentes.

Ish-presidenti Barack Obama ka thënë se Harrisi është e përgatitur për këtë sfidë të re. Ai ka shkruar se afro-amerikania gjithë karrierën e saj ia kushtoi mbrojtjes së Kushtetutës dhe amerikanëve.