Botë

Një rajon në Spanjë ndalon duhanin shkaku i rrezikut nga COVID-19

Një rajon në Spanjë ndalon duhanin shkaku i rrezikut nga COVID-19

Rajoni Galicia në Spanjë ka ndaluar pirjen e duhanit në vende publike nga shqetësimet se rritet rreziku nga përhapja e COVID-19, shkruan BBC.

Ka vendosur të ndalojë pirjen e duhanit në rrugë dhe vende publike, si restorante e bare, nëse distanca sociale nuk është e mundur.