Botë

Biden zotohet të bashkojë kombin dhe t'i japë fund “etapës së errësirës”

 

Ish-nënpresidenti i SHBA-së, Joe Biden, ka pranuar edhe zyrtarisht emërimin e Partisë Demokratike si kandidat i saj për zgjedhjet presidenciale në SHBA me 3 nëntor.

Në fjalimin e tij, Biden u zotua t'i japë fund "ditëve kur Amerika i merr me të mirë diktatorët".