Botë

115 raste të reja dhe tre të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

115 raste të reja dhe tre të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut
 

Maqedonia e Veriut ka regjistruar 115 raste të reja me COVID-19 brenda 24 orëve, nga 1825 testime të kryera.

Ministria e Shëndetësisë ka raportuar edhe për tre të vdekur.