Botë

Protesta kundër djegies së Kuranit në Suedi

Foto: EPA
 

Protestuesit kundër djegies së Kuranit nga ana e përkrahësve të së djathtës ekstreme së Suedi janë përleshur me policinë gjatë disa orëve të trazirave.

Veturat u dogjën dhe shitoret u shkatërruan gjatë përleshjeve në qytetin jugor të Malmös, por tashmë gjërat janë kthyer nën kontroll, shkruan BBC.