Botë

SHBA-ja dërgon trupa në Siri pas përplasjeve me forcat ruse

SHBA-ja dërgon trupa në Siri pas përplasjeve me forcat ruse
Foto: Reuters

Shtetet e Bashkuara kanë shtuar prezencën ushtarake në Siri, pasi disa forca ushtarake ruse kanë intensifikuar tensionet në këtë vend.

Incidentet në mes të forcave amerikane dhe ruse që kontrollojnë këtë zonë kanë eskaluar këtë vit.