Botë

Policia dënon me gjobë kryeministrin Zaev dhe dy zyrtarë

Policia dënon me gjobë kryeministrin Zaev dhe dy zyrtarë

MPB ka dënuar kryeministrin Zoran Zaev për mos mbajtje të helmetës. Po ashtu janë dënuar edhe zv/kryeministri për Korrupsion, Lupço Nikollovski, dhe mininistri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Centar.mk i ka publikuar faturat e dënimeve. Ata duhet të paguajnë nga 50 euro në kundërvlerë denari, për shkelje të rregullave në trafik.