Botë

Dy të vdekur dhe 152 raste me COVID-19 në Maqedoninë Veriore

Dy të vdekur dhe 152 raste me COVID-19 në Maqedoninë Veriore

152 raste të reja me virus korona kanë rezultuar nga 1630 teste të bëra në 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore.

Ndërkohë kanë vdekur dy persona, transmeton KP.