Botë

Australia i jep fund misterit të vrasjeve

Australia i jep fund misterit të vrasjeve

Një australian është shpallur fajtor për vrasjen e dy grave në Perth gjatë viteve nëntëdhjetë, duke u dhënë fund rasteve më të gjatë të vrasjes në Australi.

Ish-punëtori i telekomunikacionit, Bradkley Edwards, është shpallur fajtor për vrasjen e 24-vjeçares Jane Rimmer dhe avokates 27-vjeçare, Siara Glennon, në atë që njihen si vrasjet Claremont.