Botë

Bora pushton veriun e Zvicrës, Austrisë dhe Gjermanisë

Bora pushton veriun e Zvicrës, Austrisë dhe Gjermanisë

Reshjet e para të dëborës i kanë bërë një “surprizë” banorëve të disa rajoneve veriore në Zvicër, Austri dhe Gjermani. Natën e të shtunës pati një rënie të ndjeshme të temperaturave dhe reshje të dendura bore, ndërkohë që lartësia e tyre ka arritur në 25 centimetra në qytetin Montana në jug të Valais, në Zvicër.

Reshjet e para të dëborës i kanë bërë një “surprizë” banorëve të disa rajoneve veriore në Zvicër, Austri dhe Gjermani. Natën e të shtunës pati një rënie të ndjeshme të temperaturave dhe reshje të dendura bore, ndërkohë që lartësia e tyre ka arritur në 25 centimetra në qytetin Montana në jug të Valais, në Zvicër.