Botë

Gruevski për “Dhunën në Qendër” dënohet me 1 vjet e 6 muaj burg

Gruevski për “Dhunën në Qendër” dënohet me 1 vjet e 6 muaj burg

Shkup, 29 shtator – Nikolla Gruevski për “Dhunën në Qendër” dënohet me 1 vjet e 6 muaj burg, Janakieski dënim me kusht. Ish kryeministri në arrati Nikolla Gruevski dënohet me 1 vjet e 6 muaj, ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dënohet dhe Aleksandar Trajkovski dhe disa të akuzuar të tjerë me dënim me kusht.

Janakieski nëse për 1 vit nuk e kryen veprën e tillë ndërsa të akuzuarit e tjerë me 9 muaj nëse nuk e kryen vepër te tillë.