Botë

Rriten shifrat në Maqedoninë e Veriut, 8 viktima dhe 112 raste të reja me koronavirus

Rriten shifrat në Maqedoninë e Veriut,  8 viktima dhe 112 raste të reja me koronavirus

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1372 testime, ndërsa janë regjistruar 112 raste të reja me koronavirus.

Nga ana tjetër sot janë regjistruar 8 viktima nga COVID-19 , në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.