Botë

Joe Biden, demokrati që synon të rrëzojë Trumpin

Joe Biden, demokrati që synon të rrëzojë Trumpin

Uashington, 29 shtator – Joe Biden ka kaluar pjesën më të madhe të jetës së tij duke shërbyer në Uashington, si senator i Partisë Demokratike dhe zëvendëspresident i Barack Obamas.

Sidoqoftë, përpjekjet e ish-avokatit për të arritur pikën më të lartë të kryeqytetit dhe për t’u bërë president përfunduan herët ose kurrë nuk kanë reshtur, pjesërisht për shkak të tragjedive familjare.