Botë

Azerbajxhani e Armenia refuzojnë bisedimet

Azerbajxhani e Armenia refuzojnë bisedimet
Foto: Reuters

Armenia e Azerbajxhani kanë akuzuar njëra-tjetrën të martën për sulme në territoret e njëra-tjetrës dhe kanë refuzuar presionin për të mbajtur bisedime paqe, ndërsa konflikti i tyre për enklavën e Nagorno-Karabakh rrezikon të kthehet në luftë totale, shkruan agjencia Reuters.

Të dy kanë fajësuar për sulme në territoret e ndërsjella.