Botë

Weinsteini akuzohet edhe për gjashtë sulme tjera seksuale

Foto: AP
 

Ish-producenti i filmave, Harvey Weinstein, është akuzuar edhe për gjashtë sulme tjera seksuale në Los Angeles.

Prokurori i Qarkut, njoftoi për Reuters, se akuzat përfshijnë dy viktima dhe rrjedhin prej incidenteve të ndodhura një dekadë më parë.