Botë

Irani liron përkohësisht shkencëtaren që ishte dënuar për cenim të sigurisë kombëtare

Foto: BBC
 

Irani ka liruar përkohësisht shkencëtaren francezo-iraniane, Fariba Adelkhah, e cili ishte arrestuar dhe burgosur për cenim të sigurisë kombëtare.

Për këtë, ka bërë me dije avokati i saj duke thënë se pos këtij vendimi, nuk pati ndonjë deklarim tjetër nga ana e gjyqësisë.