Botë

Katër viktima nga përmbytjet në Francën jugore, mbi 18 të zhdukur

Foto: Reuters
 

Katër persona kanë vdekur ndërsa mbi 18 janë raportuar të zhdukur nga përmbytjet e mëdha që janë shkaktuar në Francën jugore.

Sipas Reuters, zona jugore e Francës është përshkuar nga shiu i rrëmbyeshëm përgjatë vikendit dhe se lumenjtë kanë dalur nga shtrati, duke rrënuar shtëpi, ura dhe pjesë të rrugëve.