Botë

Rekorde, 4 milionë amerikanë kanë votuar tashmë

Rekorde, 4 milionë amerikanë kanë votuar tashmë
 

Numri i amerikanëve që po votojnë me postë dhe fizikisht para zgjedhjeve të nëntorit është i paprecedent, tregojnë të dhënat e para.

Katër javë para zgjedhjeve të 3 nëntorit, tashmë kanë votuar katër milionë amerikanë, që është shumë më shumë krahasuar me periudhën e njëjtë të para katër vjetëve kur deri në këtë kohë kishin votuar 75 mijë veta, tregon Projekti Amerikan i Zgjedhjeve, përcjell Reuters të mërkurën.