Botë

Efekti Covid-19 në media, më pak radio më shumë lajme në TV

 

Efekti Covid-19 ndryshoi mënyrën se si njerëzimi informohet. Më shumë u panë televizionet dhe faqet institucionale të internetit.

”Më pak radio dhe informacione të shpërndara në Facebook nga miqtë”, kjo është ajo që del nga raporti ”Science and Covid” i studiuesve nga Instituti për Trajnim në Gazetari të Universitetit të Urbinit, transmeton ATSH raportimet.