Botë

Belgjika vendos masa të reja, kufizon lëvizjen dhe mbyll baret e restorantet

 

Qeveria e Belgjikës ka marrë vendim për masa të reja kufizuese në tentim për të ndalur përhapjen e COVID-19.

Vendimi është marrë të premten mbrëma, ndërsa do të hyjë në fuqi të hënën, njoftoi AP-ja.