Botë

Austria ashpërson masat, kufizon tubimet

Austria ashpërson masat, kufizon tubimet
Foto: Reuters

Austria ka ashpërsuar masat për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Qeveria austriake ka vendosur të kufizojë tubimet, duke lejuar maksimalisht qëndrimin e gjashtë personave së bashku në ambient të mbyllur dhe 12 në ambient të hapur, raporton agjencia Reuters.