Botë

Zvicra raporton për 8737 raste me koronavirus në 72 orët e fundit

Zvicra raporton për 8737 raste me koronavirus në 72 orët e fundit

Numri i të infektuarve në Zvicër nga koronavirusi po vazhdon të rritet.

Në 72 orët e fundit në Zvicër dhe në principatën e vogël fqinje të Lihtenshtajnit, janë raportuar 8737 raste të reja me koronavirus, duke çuar shifrën totale në 83.159, shkruan agjencia Reuters.