Botë

Situata me COVID-19 në Belgjikë më e rëndë se gjatë valës së parë në pranverë

Foto: Reuters
Foto: Ilustrim
 

Gjendja në shëndetësi në Belgjikë është më e keqe se në mars gjatë valës së parë të COVID-19, ndërsa rastet e të infektuarve rriten dhe shtohen numri i të shtruarve në spital, thonë zyrtarë.

“Situata është serioze. Është më keq se më 18 mars kur u vendos për izolim”, ka thënë kryeministri Alexander De Croo për televizionin RTL-Info.