Botë

Kufijtë tokësorë të SHBA-së me Kanadanë dhe Meksikën do të jenë të mbyllur deri më 21 nëntor

Kufijtë tokësorë të SHBA-së me Kanadanë dhe Meksikën do të jenë të mbyllur deri më 21 nëntor
Foto: Reuters

Kufijtë tokësorë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës me Kanadën dhe Meksikën do të vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllur deri më 21 nëntor.

Kjo zgjatje e afatit të mbylljes ka ardhur pasi SHBA-ja është ndër vendet më të prekura në botë me koronavirus, derisa është duke e raportuar valën e dytë të rasteve të reja ditore.