Botë

40 milionë raste me COVID-19 në botë

 

Në të gjithë botën numri i të prekurve nga koronavirusi i ka tejkaluar të 40 milionë rastet, ndërsa vdekjet kanë arritur në më shumë se 1.1 milionë.

SHBA-ja vazhdon të kenë numrin më të lartë të rasteve me COVID-19, me 8.1 milionë dhe rreth 220 mijë të vdekur.