Botë

Gjermania synon përmirësimin e sistemeve të ventilimit për ta luftuar koronavirusin

Gjermania synon përmirësimin e sistemeve të ventilimit për ta luftuar koronavirusin
Foto: Ilustrim

Qeveria gjermane është duke investuar 500 milionë euro për të përmirësuar sistemet e ventilimit në ndërtesa publike, me qëllim të luftimit të koronavirusit.

Grantet do të shkojnë për përmirësim të qarkullimit të ajrit në zyra publike, muze, teatro, universitete dhe shkolla.