Botë

Qeveritë shfrytëzojnë virusin për pushtet autoritar

Në pranverë, kur po ngrihej në mënyrë të jashtëzakonshme numri i vdekjeve nga koronavirusi, shumë shtete morën masa agresive për të kontrolluar përhapjen e COVID-19.

Qeveritë institucionalizuan gjendje të jashtëzakonshme dhe ndaluan udhëtimet, madje ndaluan edhe tubimet e mëdha.