Botë

Spanja kalon mbi 1 milion raste me koronavirus

Spanja kalon mbi 1 milion raste me koronavirus

Spanja ka regjistruar më shumë se 1 milion raste me koronavirus, duke u bërë kështu vendi i parë në Evropën Perëndimore që e ka kaluar këtë shifër.

Të mërkurën vendi ka raportuar 16.973 infektime dhe 156 vdekje në 24 orët e fundit.