Botë

Bashkimi Evropian i reagon Serbisë për hapjen e zyrës ruse

Bashkimi Evropian i reagon Serbisë për hapjen e zyrës ruse

Hapja e një zyre ruse në Serbi është pritur me shqetësim të madh nga Bashkimi Evropian.

Peter Stano, zëdhënës i diplomacisë dhe shefit të sigurisë të Bashkimit Evropian, thotë se BE ka përcjellë me shqetësim të madh raportimet rreth hapjes së zyrës ruse nga ana e Ministrisë së Mbrojtjes së Rusisë në Beograd.