Botë

Franca ndalon italianin e dyshuar për 160 dhunime dhe sulme seksuale

Franca ndalon italianin e dyshuar për 160 dhunime dhe sulme seksuale
Foto: Ilustrim

Një italian 52-vjeçar, i cili kërkohet në Gjermani nën dyshimet për kryerje të 160 dhunimeve dhe sulmeve tjera seksuale, kryesisht ndaj vajzave të mitura, është arrestuar në anën tjetër të kufirit me Francën.

Brigada BNRF e Francës, për ndjekje të të arratisurve, ka thënë se ka arrestuar të premten të dyshuarin në Rumersheim-le-Haut afër Mulhouse.