Botë

Përplasje të reja në Nagorno-Karabakh një ditë pas bisedimeve në Washington

Përplasje të reja në Nagorno-Karabakh një ditë pas bisedimeve në Washington
Foto: Reuters

Përplasje të reja kanë shpërthyer në mes të Azerbajxhanit dhe forcave etnike armene në Nagorno-Karabakh, një ditë pas bisedimeve në Washington në përpjekje për t’i dhënë fund luftimeve atje.

Ministria e Mbrojtjes e Azerbajxhanit raportoi luftime përreth dhe në Nagorno-Karabakh, raporton Reuters.