Botë

Katër të vdekur dhe 112 raste të reja me COVID-19 në Mal të Zi

Katër të vdekur dhe 112 raste të reja me COVID-19 në Mal të Zi

Katër persona kanë vdekur dhe 112 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar sot në Mal të Zi.

Rezultatet kanë dalë nga 422 mostra të marra në Institutin e Shëndetit Publik.