Botë

Ministri i Jashtëm rus, Lavrov, vetizolohet pas kontaktit me një person të infektuar me koronavirus

Ministri i Jashtëm rus, Lavrov, vetizolohet pas kontaktit me një person të infektuar me koronavirus
Foto: Reuters

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, është në vetizolim pas kontaktit me një person të infektuar me koronavirus, raporton agjencia e lajmeve RIA.

Gjitha vizitat e planifikuara dhe takimet të Lavrovit janë pezulluar, ndërsa ai do të testohet.